BELANGRIJK BERICHT : JACHTSEIZOEN

15/09/2019
Afbeelding
PAS OP: van 15/09 tot 31/12/2019 zijn alle EXTRATRAIL-routes alle dagen 's avonds vanaf 17 uur en 's morgens tot 10 uur 's ontoegankelijk wegens de loerjacht. Tijdens het jachtseizoen en drijfjacht kunnen de EXTRATRAILl-parcoursen volledig of gedeeltelijk ontoegankelijk zijn. Negeer nooit een toegangsverbod als dit aangeduid wordt door specifieke signalisatie. ` - Gele officiële posters zijn informatie posters. - Rode officiële posters zijn posters die verbieden het doorgeven van een weg of spoor. https://extratrail.com/nl/advies-voor-traillopers/

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.