JACHT (update 21 09 2017)

21/09/2017
Afbeelding
Deze lijst is informatief. Enkel de plaatselijke aankondiging is officieel. PAS OP: van 21/09 tot 31/12/2017 zijn alle EXTRATRAIL-routes alle dagen's avonds vanaf 17 uur en 's morgens tot 10 uur 's ontoegankelijk wegens de loerjacht. Negeer nooit een toegangsverbod als dit aangeduid wordt door specifieke signalisatie. - Gele officiële posters zijn informatie posters. - Rode officiële posters zijn posters die verbieden het doorgeven van een weg of spoor. EXTRATRAIL kan niet aansprakelijk gesteld worden voor wijzigingen met betrekking tot datums en locaties voor de jacht.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.